És ben senzill.

En el menú de l’esquerra hi ha l’apartat “categories”.

Situa’t-hi i sel·lecciona qualsevol de les tres possibilitats, clica-la:

• Caves
  • Marquistes
  • Autonòmiques
  • Pirules
  • Estrangeres

Un cop a dins, apareix una relació de noms ordenada alfabèticament.

Clica damunt el nom que vulguis, per exemple Codorníu, i t’apareixeran les fotografies de totes les plaques de la marca, que tenim a xapes.net.

A sota de cada fotografia, hi ha dos ‘botons’ vermells, que canvien a verd quan cliques a sobre.

Captura de pantalla 2015-03-30 19.51.07

• Per a incorporar una placa a la teva col•lecció: clica damunt el botó vermell de l’esquerra.
  • Si a més a més, la tens repetida, clica damunt el botó vermell de la dreta.
  • Si no t’interessa, la pot marcar amb el quadrat vermell.
  • Si la busques amb especial interès pots marcar l’estrella.