Quan es crea un grup, vostè pot controlar completament la seva privacitat. Hi ha tres nivells d’accés diferents:

Obert: Per a grups on tots poden veure el grup i unir-se. El grup apareixerà als resultats de cerca i tot el seu contingut (per exemple, fotos, vídeos i discussions) és visible per a qualsevol que vegi el grup.

Tancat: Per a grups tancats, tots  pot veure el nom i la descripció d’un grup, però només els membres del grup poden veure el contingut del grup.

Secret: Aquests grups no es pot trobar a les recerques, i no membres no poden veure res sobre el grup, incloent el seu nom i la llista de membres. El nom del grup no es mostraran en els perfils dels membres.

Els administradors del grup poden canviar aquestes opcions en qualsevol moment fent clic a “Configuració”.