Usuaris

Que significa una estrella o varies?

Si en la fitxa d’un usuari veus una o més estrelles significa que aquest usuari ha guanyat sortejos tants com estrelles tingui.

Com funcionen el sortejos?

Tots els usuaris prèmium entren als sortejos. No cal realitzar cap acció per participar. Cada usuari té inicialment 100 butlletes per participar en els sortejos. Si guanya un sorteig, perd una de les butlletes. Per tant en el següent sorteig participaria amb 99 butlletes.

Política de privadesa xapes.net

Xapes.net, propietat de David Gironella, amb NIF 40335726M, amb adreça c/sant daniel, 41, 1e 2a, 17007 Girona Espanya. Proporcionem els serveis a www.xapes.net que permeten als membres de tot el món intercanviar plaques de cava. Qualsevol pot navegar per parts del nostre lloc web sense haver de registrar-se, però, és necessari registrar-se per poder fer […]

Qui som

El domini: http://www.xapes.net és propietat de David Gironella, amb número d’identificació 40335762M. Les oficines registrades de la companyia són al c/Joaquim Pla i Cargol, 1, 2n, 17004 Girona. També ens pots contactar per correu electrònic a web@xapes.net En compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades […]

Com contacto amb xapes.net?

Per contactar amb xapes.net ho més fàcil és enviar un correu electrònic a web@xapes.net

Qui pot enviar-me canvis?

Tots els usuaris registrats a xapes.net et pode enviar canvis per el sistema de canvis. Sinò vols rebre canvis ho pots desactivar des de la secció de configuració->privacitat. Tens una opció de decidir qui et pot enviar canvis.

Com es pot valorar a un usuari?

Per poder valorar un usuari s’ha d’haver abans fet un intercanvi. Una altre opció es donar una opinió sobre un usuari, que es pot fer a la secció de opinió de la fitxa de cada usuari.

Puc realitzar activitats econòmiques a xapes.net?

Queda prohibida tota activitat econòmica a la web. S’enten per activitat econòmica la venda de plaques, col•leccions senceres i/o altres productes. Només es permetrà en el cas d’intercanvis entre grups d’usuaris i on l’únic cost és en l’enviament. No es permetrà cap mena oculta d’activitat econòmica, ni en qualsevol altra activitat que no ho sembli. […]

Com valoro un altre usuari?

Per valorar un usuari tens que haver fet un canvi amb ell. Per iniciar un canvi amb un altre usuari has d’anar a la fitxa de l’usuari amb qui vulguis canviar, i iniciar un nou canvi. Cal revisar les valoracions que han fet els altres usuaris, abans de començar un canvi. Una altre forma de […]