Aquesta política serà efectiva  a partir del 25 de maig de 2018.

Què són les “galetes (cookies)”?

Una cookie és un petit fitxer de text que un lloc web pot desar al vostre dispositiu quan el visiteu. Permet que els llocs web puguin recordar les seves accions i preferències (com ara inici de sessió i altres preferències de configuració) durant un període de temps, de manera que no hagueu de tornar a introduir-les sempre que torni al lloc o navegueu d’una pàgina a un altre.
Les galetes es poden classificar durant el temps que s’emmagatzemen al dispositiu:

Galetes de sessió

Aquestes cookies s’esborren quan el navegador web està tancat. Un exemple comú d’aquest tipus de cookies són les que us permeten iniciar sessió al compte.

Galetes persistents

Aquestes galetes són emmagatzemades pel navegador web del vostre dispositiu durant un període de temps determinat. Després d’aquest període, el vostre navegador les elimina.

També es poden classificar pel que fa al domini al qual pertany la galeta, que pot ser:

Galetes de primer usuari

Aquests són establerts pel domini del lloc web que visiteu.

Galetes de tercers

Aquestes són galetes establertes per un domini diferent del que esteu visitant. En general, aquestes són les cookies que utilitzen els serveis de tercers que utilitzem al nostre lloc web.

Quins tipus de cookies fem servir?

Les cookies que utilitzem al nostre lloc web es poden classificar en els següents grups:

Cookies estrictament necessàries

Es tracta de cookies de sessió de primer nivell que us donen la possibilitat d’iniciar sessió i accedir a parts protegides del nostre lloc web, normalment després d’haver-vos autenticat. Sense aquestes cookies, no podreu utilitzar el nostre lloc web com s’esperava.

Cookies de funcionalitat

Aquestes són les cookies persistents de primer cop que es recorden algunes de les preferències de la interfície d’usuari, de manera que no cal que les especifiqueu totes les vegades. Per exemple, podem establir una galeta amb la vostra selecció preferida d’una casella de selecció per a la propera vegada que la utilitzeu. Aquestes cookies no són estrictament necessàries, però us ajuden a tenir una experiència més senzilla al lloc web.

Galetes d’Analytics

Aquest tipus de cookies ens permeten obtenir informació estadística anònima sobre la manera en què s’utilitza el lloc web per poder millorar-ne. Per fer-ho, utilitzem el servei Google Analytics proporcionat per Google Inc. que recopila informació sobre el trànsit del lloc web i ens proporciona informes que ens permeten analitzar com s’utilitza el nostre lloc web i fer millores. Google Analytics fa servir cookies persistents de primeres partitures. La nostra integració d’aquest servei es fa de manera que la vostra adreça IP es mantingui sempre anònima truncada abans d’emmagatzemar-se.

Galetes publicitàries

Mostrem anuncis publicitaris (anuncis) per poder-vos portar aquest lloc web. Per mostrar aquests anuncis, utilitzem serveis de proveïdors de tercers, com ara Google DFP i Google AdSense, que estableixen una sessió de tercers o galetes persistents que poden utilitzar-se per:

eviteu o limiteu la publicació d’anuncis que ja hàgiu vist,
proporcioneu-nos informes sobre els resultats publicitaris per millorar la configuració de la publicitat del lloc web,
combatre el frau i l’abús, i / o
personalitzeu l’anunci segons els vostres interessos i visites al nostre lloc web i als altres que hagueu visitat anteriorment. En cas necessari, primer demanarem el vostre consentiment per mostrar aquest tipus d’anuncis i podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment.
Podeu saber com Google gestiona les dades dels productes d’anuncis d’ aquesta pàgina .
http://www.google.com/intl/ca/policies/privacy/ http://www.google.com/intl/en/privacypolicy.html

Facebook

A les pàgines de les webs xapes.net que oferim continguts de Facebook, aquest utiliza “cookies” per seleccionar el contingut que s’ofereix en cada espai.
Tota la informació sobre l’ús de “cookies” que fa Facebook es pot trobar al següent enllaç: http://www.facebook.com/help/cookies?ref_type=sitefooter

Com puc gestionar, bloquejar o eliminar cookies?

Podeu controlar i / o eliminar les galetes del vostre dispositiu en qualsevol moment. Si ho desitja, podeu eliminar totes les galetes que ja hi ha al vostre ordinador. També és possible configurar la majoria dels navegadors per evitar que es puguin acceptar i / o utilitzar programari específic per bloquejar-los. Tingueu en compte, però, que sense cookies, la vostra experiència en utilitzar el nostre lloc web es pot veure afectada i algunes funcions (que usen galetes) poden no funcionar com s’esperava com a resultat.