Wanneer een groep wordt aangemaakt, kunt u de privacy volledig beheren. Er zijn drie verschillende toegangsniveaus:
Open: Voor groepen waar iedereen de groep kan zien en lid kan worden. De groep verschijnt in zoekresultaten en alle inhoud (bijvoorbeeld foto's, video's en discussies) is zichtbaar voor iedereen die de groep bekijkt.
Gesloten: Voor gesloten groepen kan iedereen de naam en beschrijving van een groep zien, maar alleen leden van de groep kunnen de inhoud van de groep bekijken.
Geheim: Deze groepen zijn niet te vinden via zoekopdrachten en niet-leden kunnen niets zien over de groep, inclusief de naam en de ledenlijst. De groepsnaam wordt niet weergegeven in de profielen van de leden.
Groepsbeheerders kunnen deze opties op elk moment wijzigen door te klikken op “Instellingen”.